OM OSS

Josefin Rosén


Frisör, barberare, extensions- och färgspecialist, utbildad vid Björn Axén Academy. Har sedan dess utvecklats snabbt och hållit många kurser för kollegor i branschen och stått på stora scener med stjärnor som Larisa Love och Richard Mannah. År 2021 öppnade Josefin sin diskreta studio, Vos Stockholm, på Östermalm. På studion tar hon emot en mindre kundkrets inklusive många artister och kända profiler, håller kurser för Tendenz och skapar mycket rörligt material. Men hon jobbar även som frilansare med olika projekt, ofta inom foto, film och musik. Hon brinner för att ständigt utöka sina kunskaper och att dela med sig av sina erfarenheter.
Hennes meriter har lett henne till att bli en del av Tendenz som utbildningsansvarig och varumärkeskoordinator för JOICO, R&Co och Beauty Works.

Leia Hyyti

Leia startade som praktikant på Vos under 2022, och vi märkte snabbt att hon har en naturlig talang för yrket. Efter studenten från frisör-linjen på gymnasiet är hon en del av Vos på heltid som trainee. Hon antar utmaningar med stor framgång och vi ser fram emot att se henne utvecklas mer med vårat team och alla underbara kunder!

Moneypenny

Moneypenny heter jag, men ni kan kalla mig Penny. Jag har jobbat som officiell terapihund på salong sedan 2012, då var jag blott 16 veckor gammal.

Detta är mitt drömjobb eftersom att jag älskar alla människor och barn.

Det första intrycket och bemötandet är viktigt, därför är jag ofta först fram för att välkomna kunder. Jag ligger mer än gärna i ditt knä och är bra på att ge extra kärlek, lugn och ro.